So arbeiten wir bei Hebels

In fünf Schritten steht das Material, das Sie brauchen, für Sie bereit. Garantiert.

Als Stahleinkäufer wollen Sie konkurrenzfähige Preise, schnelle Antworten auf Ihre Anfragen und einen sachkundigen Gesprächspartner und suchen Sie nach einem Geschäftspartner, der Ihnen komplizierte Aufgaben abnimmt. Ein kleines Team und ausgeklügelte Logistik- und Vorratslösungen führen zu einem geringen Overhead. Ein Vorteil, den auch Sie sofort spüren. Durch unsere kompakte Organisation sind unsere Kommunikationswege kurz. Bei uns steht man Ihnen schnell und sachdienlich Rede und Antwort.

1.

Helder advies

Advies van Hebels Staalservice is gebaseerd op 40 jaar ervaring in staal en tegenwoordig ook RVS. We kennen de toepassingen en weten welke materialen het makkelijkste te verwerken zijn en het beste eindresultaat opleveren. Ook uw vragen over inkoop, opslag en logistiek beantwoorden we graag. Zo leveren we geen grondstoffen, maar dragen we oplossingen aan.

Scherp inkopen

Prijs is en blijft ontzettend belangrijk, zeker nu de staalmarkt zo in beweging is als vandaag. Wij houden de markt voor u in de gaten. Dankzij ons wereldwijde netwerk en de joint-venture met de Spaeter Groep / PRIMEX kopen we extra scherp in en beschikken we over de laatste marktinformatie. Zodra deze voor u van strategisch belang is, delen we die informatie uiteraard met u.

Duidelijke planning

Onze materialen zijn onderdeel van uw totale productieproces. U moet erop kunnen vertrouwen dat we op tijd leveren, volgens de juiste specificaties. We spreken met u een duidelijke planning af en zijn altijd open en eerlijk. Ook als iets niet op voorraad of minder snel leverbaar is. Wij doen wat we beloven en waarborgen zo úw continuïteit.

Vakkundige productie

We controleren binnenkomende materialen direct op maatvoering en uiterlijk. Pas daarna worden ze verder verwerkt door onze vakmensen. Tijdens productie, verpakken en gereed maken voor transport volgen opnieuw strenge kwaliteitscontroles. We hebben dan ook een gecertificeerd kwaliteitssysteem dat TUV Rheinland GmbH periodiek controleert volgens de ISO 9001-norm.

Betrouwbare logistiek

Hebels werkt samen met een select aantal vaste transporteurs. Zij zijn gespecialiseerd in het vervoer van staal en RVS en weten wat er nodig is om exact volgens afspraak bij u te leveren. De ligging van ons staalservicecenter is vanuit logistiek oogpunt ideaal: Antwerpen en Rotterdam zijn twee van de belangrijkste aanvoerhavens van staalproducten in Europa.